Jak poznat závislost dětí na mobilu?

MUDr. Bc. Jana Malinovská
8. Května 2023

Již za týden proběhne kurz pro rodiče dětí nad 10 let

  • Jak poznat, kdy už může být hraní her na telefonu dítětem závislost?
  • Jak s dítětem mluvit o trávení času na telefonu/tabletu bez hádek?
  • Jak nastavit “zdravou” hranici pro užívání telefonu nebo tabletu?

Pokud si i vy pokládáte tyto otázky a rádi byste slyšeli od odborníků na závislost, jak nejlépe postupovat, pokud vaše děti tráví hodně času na mobilu nebo tabletu, přihlaste se na náš kurz pro rodiče adolescentů, na kterém se kromě odpovědí na tyto otázky dozvíte i konkrétní kroky, jak nastavit kontrolu telefonu vašich děti, naučíte se tipy odborníků z praxe, které můžete hned začít používat, a budete mít možnost slyšet zkušenosti ostatních účastníků a účastnic.

Kurz proběhne již tuto středu 17. května od 18:00 do 20:45 na adrese Kandertova 15, Praha 8.

Kurz pořádám ve spolupráci s odborným pracovištěm Area fausta. Spolu se mnou kurz povede má kolegyně, adiktoložka Bc. Kristýna Březová.

Každý účastník obdrží tištěný manuál včetně návodů na nastavení telefonu a získá 15 % slevu na 1 individuální konzultaci s adiktologem. V průběhu kurzu bude také prostor pro konzultace konkrétních situací.

Cena za kurz je 1 490 Kč. Kapacita kurzu je omezena na max. 8 účastníků.

Přihlásit na kurz se můžete vyplněním formuláře nebo nám napište na e-mail kurzy@areafausta.cz.

Po odeslání formuláře vám přijde do e-mailu potvrzení rezervace vašeho místa na kurzu a údaje k provedení platby za kurz.

Nehodí se vám termín kurzu, ale rádi byste byli informováni o vypsání dalších termínů? Napište nám váš zájem o kurz na e-mail kurzy@areafausta.cz a my vás kontaktujeme, jakmile vypíšeme další termíny.

Udělejte první krok
a skončete se závislostí

Naplánovat konzultaci