Představení týmu: Kristýna Březová

MUDr. Bc. Jana Malinovská
16. Března 2024

Jak jsem již měla to potěšení vás informovat v minulých příspěvcích, spojila jsem síly s adiktoložkou Bc. Kristýnou Březovou, která poskytuje adiktologické poradenství na stejném pracovišti (Kandertova 15, Praha 8) a ke které se můžete objednat přes společný rezervační formulář. V rezervačním formuláři v prvním kroku vyberte typ konzultace (on-line či osobně) a adiktologa, ke kterému máte zájem se objednat.

Pár slov o ní si můžete přečíst níže v krátkém představení napsaném přímo Kristýnou Březovou:

“Vystudovala jsem obor adiktologie na 1. lékařské fakultě UK. Ve své praxi se setkávám s lidmi v různých fázích závislosti. Pracuji s každým klientem individuálně dle jeho potřeb. K závislostnímu chování přistupuji jako k příběhu, kdy prioritou je pro mne bezpečí klienta. Obrátit se na mne můžete v otázkách rizikového užívání, pokud si nejste jisti, zda se Vám užívání nevymyká z kontroly a zda to již není tzv. za hranou. Řešit s Vámi mohu též oblasti aktivního užívání, léčby či v rámci doléčování jako prevenci relapsu.

V oboru a tématech, která jsou s adiktologií spjatá se neustále vzdělávám, absolvovala jsem mnoho odborných kurzů a stáží v preventivním a léčebném systému závislostí.

Protože čas je neúprosný, poskytuji poradenství po dohodě také o víkendu a to každou sudou sobotu v měsíci.

Nabízím pomocnou ruku a bezpečný prostor pro otevření témat závislostí u návykových látek jako je alkohol, metamfetamin, opiáty, benzodiazepiny a podobně. Obrátit se na mne můžete také pokud byste rádi přestali kouřit, ale nevíte jak na to.”

Udělejte první krok
a skončete se závislostí

Naplánovat konzultaci